Начальник Державтоінспекції Дніпропетровщини запрошує громадян до спілкування

Начальник Державтоінспекції Дніпропетровщини запрошує громадян до спілкуванняМар’ян Блажівський, начальник управління ДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області пропонує громадянам відкритий діалог. Всі бажаючі можуть прийти на прийом до керівництва Державтоінспекції, висловити свої зауваження та пропозиції щодо поліпшення роботи ДАІ.

Особисте спілкування, вважає начальник ДАІ, дозволить подивитися на роботу служби очима пересічного громадянина, більш широко виявити недоліки та проблемні питання, які потребують нагального вирішення.
«Ми прагнемо почути людей, адже у громадян є чимало пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ДАІ, організації дорожнього руху та використання нових форм роботи з профілактики аварійності, а також поліпшення взаємовідносин між працівниками ДАІ та водіями», – зазначає очільник Державтоінспекції Дніпропетровщини.

Саме відкритий діалог з людьми є дієвим кроком до відновлення довіри до міліції, формування позитивної думки громадськості про працівника органів внутрішніх справ, налагодження партнерських взаємовідносин з учасниками руху та відновлення в суспільстві іміджу Державтоінспекції та довіри до працівників ДАІ.

Для зручності громадян, з метою надання можливості поспілкуватися з керівництвом Державтоінспекції не лише громадянам, які мешкають в обласному центрі, а й мешканцям інших міст і районів області, розроблено графік виїзду керівництва УДАІ до підпорядкованих підрозділів.

ГРАФІК
виїзду керівництва УДАІ ГУМВС до підпорядкованих підрозділів та проведення особистого прийому громадян у червні 2014 року
0 Мнений

Анна Борзенкова

Оставить ваше мнение